Ulice 17.2.2022 - 4209. díl

Jak se vzepřít osudu, který nám lajnuje někdo jiný? Co může být tou pověstnou poslední kapkou, abychom vzali svůj život do vlastních rukou? Blanka si připadá jak ve zlém snu. Je naprosto paralyzovaná tím, co se stalo před pár dny. Má pocit, že se ocitla v pasti, z níž není úniku. Je potupená, nejistá, raněná, obává se toho, co ještě přijde. Nyní zjistí, že může být ještě mnohem hůř, že Luděk je schopen opravdu čehokoliv, jen aby ubránil své dobyté území a udržel rodinu pohromadě. Tentokrát to u nich zajde tak daleko, že bude zasahovat policie. Co se stane, proč se Blanka začne strachovat o holý život...

Situace mezi Blankou a Luďkem se nezlepšuje. Naopak je Blanka stále více nešťastná. Jenže Luděk pokračuje v budování jejich idylického vztahu, ve kterém budou spolu a šťastní. Co předá Blance během rodinné večeře?

Vanda se zakoukala do Evžena, se kterým ráda tráví čas. Dokonce mají naplánovanou schůzku. Jak si ji Vanda vyloží?

Vítek už strávil první den v práci, kdy na stavbě zaskakoval za jednoho dělníka. Brigáda se mu prodloužila a čeká ho další den v montérkách. Před odchodem do práce Vítek zaskočí Ivu podivným chováním. Co si odmítl vzít na sebe? A jakou potupu zažil?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice