Ulice 24.2.2022 - 4214. díl

Jak málo někdy stačí, aby bylo všem okolo nás jasné, že se tu děje něco, co by nemělo... Jakubovi se Karla očividně líbí. Snaží se na ni zapůsobit, poznat ji, být s ní co nejvíce. Jejich společná práce na scénářích mu nahrává do karet, ovšem pak jsou chvíle, kdy se setkají naprosto neplánovaně. A jedna z nich ty dva svede dohromady právě dnes. Aniž by to čekali, znovu se potkají. Jakub toho okamžitě využije, aby dal Karle najevo svůj zájem, což neunikne Dominice, jež ihned pozná, kolik uhodilo... Co Jakub udělá, jak na to zareaguje Karla, co je Dominice podezřelé...?

Vanda cítí k Evženovi již od prvního setkání jistou náklonnost a sympatie. Jeho téměř otcovskou snahu být jí oporou si ale vykládá jinak, než je to z jeho strany myšleno. A když jí k tomu všemu hvězdy naznačují novou lásku, bere to jako znamení, že k sobě skutečně patří. Jak se rozhodně na Evžena vyzvídat u Amálky?

Blanku stojí hodně sil, aby normálně fungovala po tom všem, co jí Luděk provedl. Adam vidí, že se s ní něco děje. Chce odpovědi. Tím Blanku nechtěně mučí. A ta se proto rozhodne najít útěchu tam, kde ji dříve s jistotou vždy našla. Tedy na dně sklenky alkoholu. Jak zasáhne Veronika?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice