Ulice 25.2.2022 - 4215. díl

Kdy by si měl člověk začít střežit své území a případné vetřelce zahnat na ústup...? Dan je hodně důvěřivý, Sáře bezmezně věří. Miluje ji, ve snu by ho nenapadlo podvést ji s jinou. Nepochybuje o tom, že Sára to má podobně, ovšem ta není žádný svatoušek. Nedělá jí problém občas si zaflirtovat s jinými, když je k tomu příležitost. Teď se jí to však trochu vymkne z rukou. A je to právě Dan, kdo se ukáže jako její rytíř v plné zbroji, jenž je ochoten se kvůli ní klidně i porvat, aby ji ochránil... Kdo Danovi leze do zelí a jak si to s ním vyřídí? Čím u Sáry znovu obrovsky zaboduje...?

Když se Veronika dozvěděla, že se Blanka napila, rozhodla se stát jejím osobním strážcem. Luděk mezitím poštvává proti Blance Adama. Situace je dost napjatá. Co všechno nakonec Blanka přizná mámě? A jak na to Marie zareaguje?

Jakub a Karla stále velmi intenzivně pracují na scénáři. A zatímco doposud on vyzvídal informace, nyní se karta obrátí. Jak bude Gábina vyzvídat u Karly, co je Jakub zač? A jak Jakub s Karlou pokročí v psaní?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice