Ulice 28.2.2022 - 4216. díl

Co udělá s člověkem nečekané setkání s někým, kdo mu obrovsky ublížil, a jak nebezpečný může být zhrzený muž...? Blanka se snaží vyhýbat Luďkovi, jak jen může. Teď se jí to však nepodaří, čehož Luděk okamžitě využije. Ani tentokrát nevypadne před blízkými ze své role ochránce rodiny, jíž sám věří. Blanka ale už ví své. Na vlastní kůži zjistila, čeho je Luděk schopen. Teď jí nahání takový strach, že si toho všimne i její máma. A rozhodně to nenechá jen tak. Co Marie udělá, aby Blanku ochránila, kdo se nevědomky stane Luďkovým spojencem a co Blanku hodně raní...? Čemu všemu musí nyní čelit...?

Jakub to i nadále zkouší na Karlu. Ta ho odkazuje do patřičných mezí. Jenže Jakub se nehodlá jen tak lehce vzdát. Co je pro Karlu už přes čáru?

Mirek miluje Magdu z celého srdce. Je si jistý, že s ní chce strávit zbytek života. Přestože se snaží mít vždy všechno naplánované do poslední detailu, žádost o ruku mu rozhodně nevyšla dle jeho představ. Naštěstí pro Mirka na to má více pokusů. Jak to dopadne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice