Ulice 22.3.2022 - 4232. díl

Co všechno se honí hlavou mladé mámě, která se najednou musí vyrovnat s obrovskou ranou osudu? Co je v dané situaci prioritou, a co ne? Gábina toho má v poslední době naloženo vrchovatě. Najednou stojí před rozhodnutím, které je pro každou mladou ženu hodně těžké, zvláště pokud si přeje mít děti. Gábina se snaží se vším poprat sama, i když má kolem sebe lidi, kteří jí chtějí být oporou a dělají vše pro to, aby jí alespoň trochu ulevili a přivedli ji na jiné myšlenky. Jenže ne každému se to podaří. Gábina totiž nechce nikoho zatěžovat svými problémy, a tak lidi, které má ráda, začne od sebe spíše odhánět... Jak to vezmou? Co je pro Gábinu velmi těžké? Čemu všemu nyní čelí?

Dan má silné pouto ke své kočce. Jenže Angie není k nalezení, což Dana silně zasáhne. Vyhlásí po ní rozsáhlé pátrání. Velkou podporou mu je také manželka Sára a Anička, která přijde se skvělým nápadem. Jakým?

Mirek plánuje menší svatbu někde v přírodě, na hezkém místě, s rodiči a nejbližšími přáteli. Zatímco on tím doslova žije, Magda se tomuto tématu donedávna vyhýbala. Jenže nyní nastal zlom a Magda by se nejraději vdávala hned a někde hodně daleko. Její proměna Mirka překvapí. A tak není divu, že mu to celé začne být docela podezřelé. Naštěstí má dobrého kamarádka Prokopa, na kterého se může obrátit. Jaké rady se mu od něj dostane?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice