Ulice 23.3.2022 - 4233. díl

Téměř každý, kdo má domácího mazlíčka, by se kvůli němu rozkrájel. Je to člen rodiny, o něhož se strachuje stejně jako o kohokoliv jiného blízkého, pokud se mu něco stane. Není proto divu, že Dan má nervy na pochodu od chvíle, kdy jeho milovaná kočka Angie zmizela. Spolu se Sárou po ní všemožně pátrají, ale zatím bez úspěchu. Teď Dan konečně dostane zprávu, že Angie je na světě. Místo radosti mu to ale způsobí ještě větší trauma, protože zpráva je od vyděrače, který si řekne o docela velký balík peněz. Pokud by Dan jeho podmínky nesplnil, hrozí, že Angie už nikdy neuvidí... Jak se k tomu Dan postaví? Kdo všechno se zapojí do záchrany Angie a s jakým výsledkem?

Gábina se snaží vyrovnat se svou diagnózou. Má strach. Velkou oporou jí jsou nejen rodiče, ale i Šíma, Herman, Karla a Veronika. Mastný vytváří tlak na Gábinu, aby si vybrala co nejdříve termín operace. Jenže ona stále váhá. Není si totiž jistá, zda je ochotná vzdát se možnosti mít dalšího potomka. Co jí Karla navrhne?

Bára odletěla do Bruselu na stáž do renomovaného magazínu před necelým rokem. Původně měla být v zahraničí půl roku, později si tam studijní pobyt ještě prodloužila. Nyní je nečekaně zpět. To samozřejmě vyvolá spoustu otazníků u jejích blízkých.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice