Ulice 24.3.2022 - 4234. díl

Co může vězet za nenadálým návratem ze stáže, jež je pro každého prestižní záležitostí? Bára odletěla do Bruselu na stáž do renomovaného magazínu před necelým rokem. Původně měla být v zahraničí půl roku, později si tam studijní pobyt ještě prodloužila. Nyní je nečekaně zpět. To samozřejmě vyvolá spoustu otazníků u jejích blízkých, zvláště když kolem svého příletu do Čech docela mlží, a navíc odkládá setkání s rodinou. Když ke shledání s rodiči a sourozenci konečně dojde, Bára má po boku jako svou velkou oporu Frantu, jehož se její překvapivý krok taky hodně týká... Jakou novinku Bára oznámí rodině? Jak na to její blízcí zareagují? Co bude už brzy nejen u ní jinak?

Lumír má za sebou rande s Jaruškou. Ohledně své nové známosti ale mlží, což samozřejmě vadí Nyklové, která by ráda věděla, s kým její syn randí. Ke všemu mají tihle dva spolu strávit noc, takže její zvědavost je o to větší. U koho bude vyzvídat?

Mezi Jirkou Hermanem a Gábinou je to v poslední době jako na horské dráze. Ona si nyní prochází velmi těžkých obdobím a nechce být nikomu na obtíž. Jenže je to právě Jirka, který by byl rád Gábině oporou a pomohl jí. Jak se za něj Karla přimluví?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice