Ulice 25.3.2022 - 4235. díl

Zamilovanost občas způsobí, že člověk začne ztrácet soudnost, jen aby toho druhého spatřil. Někdy se však může jednat i o souhru náhod, díky které dojde k toužebně očekávanému setkání. Otázkou je, jak na takové shledání zareaguje protějšek, který na to není ani trochu připraven. Karla se od jisté doby vyhýbá Jakubovi, jak jen může. Ten si k ní ale cestu stejně najde. Když se mu to nepodaří přes společnou práci, šikovně to zaonačí přes Věrku, jíž i nadále dává lekce tvůrčího psaní. A právě ona pozve Jakuba ke Karle domů, aniž by tušila, co se stalo jen pár dnů před tím a co svým pozváním způsobí... Do jaké prekérní situace tím Karlu dostane? A jak se zachová Jakub?

U Nyklových je velkým tématem Lumír a jeho nová známost Jaruška, o které nikdo nic moc neví. Lumír od skonu Světlany nepotkal tu pravou. Proto je jeho potencionální partnerka tématem číslo jedna! Ke všemu spolu ti dva mají strávit noc...

Bára se po několika měsících vrátila ze stáže v Bruselu. Ohledně jejího návratu panuje mnoho otazníků. A není se čemu divit! Bára si pro své rodiče přichystala jedno překvapení za druhým. Nejenže se rozhodla ukončit stáž, nechce fotit, ale také má v plánu ukončit školu. Její rozhodnutí těžce snáší Vítek, který se rozhodne vzít situaci do svých rukou. Otevřeně si promluví s Františkem, ve kterém má naději, že její rozhodnutí změní. Jak ale narazí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice