Ulice 6.4.2022 - 4243. díl

O co více s něčím bojujeme, o to je pravděpodobnější, že se to nakonec stane. Bedřich by mohl vyprávět, jak ho téměř vždy dohnalo to, čeho se obával nebo čemu se snažil vyhnout. Nyní to je založení rodiny s Alicí, která začala toužit po miminku, i když při seznámení ujistila Bedřicha, že děti nechce. Jenže rok se sešel s rokem a Alici začaly tikat biologické hodiny. Poprvé v životě má totiž pocit, že konečně našla toho pravého. Bedřich se však na dalšího potomka už necítí, a to nejen kvůli svému věku. Teď se oba dostanou do situace, kdy do jejich životů zasáhne náhoda, či dokonce samotný osud. Dítě se u nich začne skloňovat ve všech pádech... Co je pro ně další velkou zkouškou?

Alici tikají biologické hodiny. Proto není divu, že u ní doma bylo pár týdnů zpět hlavním tématem miminko. Zatímco Bedřich se na další dítě necítí, Alice by si ho moc přála. Teď se oba dostanou do situace, kdy do jejich životů zasáhne náhoda, či dokonce samotný osud. Při sexu se jim totiž stane nehoda s kondomem. Jenže Bedřich po Alici chce, aby si vzala tabletku po, která má zabránit otěhotnění.

Karla v tom už pěkně lítá. A to i když se snaží ze všech sil svým citům vůči Jakubovi nepodléhat. Jenže ten je do ní zamilovaný až po uši. A také moc dobře ví, co na ni zabírá. Doma se Karla cítí čím dál tím víc provinile. Ovšem teprve nyní jí začnou opravdová muka. Bruno se totiž stal svědkem polibku Karly a Jakuba!

Lumír a jeho účast na seznamce nevypadala růžově! Jenže nyní se všechno změní. Lumír na seznamce totiž narazí na slečnu, která je snem snad každého muže. Samozřejmě se s tím pochlubí Pavlovi a Hložánkovi. Jak na krásnou blondýnku tihle dva zareagují?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice