Ulice 7.4.2022 - 4244. díl

Není rande jako rande. Lumír o tom ví v poslední době své. Doma všem tvrdí, jak se báječně vyvíjí jeho vztah s novou známostí. Ve skutečnosti to je jen zástěrka, aby nemusel přiznat pravdu, jež by se zejména Nyklové ani trochu nelíbila, a aby se necítil jako ten největší lúzr před Ingrid. Teď se však zdá, že se i na něj konečně usmálo štěstí. Vyrazí totiž na rande se slečnou, která vypadá jako modelka, je naprosto dokonalá i v pohodě. Okamžitě si padnou do noty, ovšem jen do chvíle, kdy Lumír nepříjemně prozří. A aby toho nebylo málo, hned následujícího dne se provalí i jeho krytí před rodinou... Co je pro Lumíra pořádně hořká pilulka? Jak vyjde najevo pravda kolem jeho randění a nové známosti? Jaké trapasy to přinese? A co Lumírovi nakonec otevře oči ohledně žen v jeho okolí?

Dan má nervy na pochodu od chvíle, kdy jeho milovaná kočka Angie zmizela. Spolu se Sárou po ní všemožně pátrali, ale bez úspěchu. Dan proto začne myslet na nejhorší. Připraví dokonce Angie pomníček. Sára mu byla celou dobu velkou oporou, jenže jeho truchlení po kočce je už pro ni občas přes čáru. Angie však byla pro Dana členem rodiny a s její ztrátou se těžce vyrovnává. Jak si Sára postěžuje Aničce?

Alici s Bedřichem se během sexu stala nehoda s kondomem. Jedinou možností, jak zabránit tomu, aby otěhotněla, byla pilulka proti početí. Zatímco Alice by ráda založila s Bedřichem rodinu, on se na dalšího potomka již necítí. Jenže občas se karty nečekaně obrátí. Co Alici hodně překvapí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice