Ulice 8.4.2022 - 4245. díl

Rodinu si člověk nevybírá. Své blízké se snaží brát takové, jací jsou, anebo s nimi prostě přeruší kontakt a jde si svou cestou. Takhle radikální řešení Blanka zatím v případě Vandy odmítá, neboť jí je jasné, jakou paseku ve vztazích by to v jejich rodině udělalo. Jenže Vanda se opět chová jako rozmazlené dítě. Kope kolem sebe a viní Blanku ze všech svých proher. Navíc získá mocného našeptávače v Luďkovi, jenž znovu ucítil příležitost, jak se Blance pomstít za pro něj potupné odmítnutí... Jak se to mezi Blankou a Vandou nečekaně vyostří právě kvůli Luďkovi? Co Luděk poradí Vandě? A jaké to má důsledky?

Lumír už nějaký čas lže své rodině! Aby se ušetřil zvídavých otázek na téma žen, raději všem namluvil, že jeho rande s Jaruškou dopadlo na výbornou. Vilma Nyklová by ale ráda od svého syna získala nějaké informace, čemuž se Lumír doposud úspěšně vyhýbal. Jenže co se stane, když si Vilma odchytne Jarušku přímo před bistrem?

Ačkoliv si Mastný myslel, že vyhrál a že se mu vězení vyhnulo obloukem, přepočítal se. Oči mu otevře dopis, který přijde od soudu. Jak začne panikařit? A co na to Pumrová?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice