Ulice 11.4.2022 - 4246. díl

Uvědomit si svou vlastní hodnotu je pro ty, kteří si prošli domácím násilím, hodně těžké. Snaží se o to také Blanka, která by ráda začala znovu po dlouhém období temna, jež zažila s Luďkem. Její exmanžel jí ale neustále hází klacky pod nohy a znepříjemňuje život. Také tentokrát se Luděk pokusí srazit Blanku na kolena, aby se jí pomstil. Ovšem výsledek toho, co jí provede, je přesně opačný. Blanka se mu hrdě postaví se vzpřímenou hlavou a odrazí útok jeho vlastními zbraněmi... S čím Luděk ani ve snu nepočítá? Co udělá a jaké odvety se dočká? Z čeho začne mít on sám docela nahnáno?

Prokop chce po Magdě vysvětlení ohledně jejího chování, pořád o ni bojuje a nechce se jí vzdát. Jenže ona mu na jeho otázky nedokáže dát odpovědi. A z toho je další hádka. Magda by ráda vztah s Prokopem urovnala, jenže je to právě Prokop, kterému pohár trpělivosti přetekl.

Karla v tom pěkně lítá! Se svým trápením ohledně Jakuba se svěří Gábině, která se jí snaží být oporou, i když sama prožívá velmi náročné období. Nejenže bojuje s rakovinou, ale vztahy v rodině se ještě více vyhrotí. Čárou přes rozpočet je také dopis z vězení. S čím se Mastný začíná smiřovat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice