Ulice 27.4.2022 - 4258. díl

Důvěřuj, ale prověřuj, tím se řídí nejedna manželka. Iva sice svému muži věří, ovšem když náhodou zjistí, že má před ní tajnosti, do kterých je namočený i Miloš, rázem znejistí. Když se Iva navíc dozví, že Milošovo srdce několikrát vzplálo i mimo domácí krb, rozhodne se, že o Vítka pro jistotu zabojuje. Při její smůle to ale nedopadne tak, jak si naplánovala. Korunu všemu nasadí právě Miloš, jenž z několika indicií usoudí, že u Klímových právě zažívá déjà vu, že se ocitl v té samé situaci jako před necelými třemi lety, když náhodou odhalil manželčinu nevěru... Proč bude Miloš doslova na infarkt? Jak se zachová? A jak to ovlivní vztah Ivy a Vítka?

Magda se dostane do nepříjemné situace, protože ve škole zatím nikdo netuší, co se stalo mezi ní a Prokopem, a proto se stále ještě všichni těší na její svatbu. Tím však Magdě nechtěně připomenou, že je najednou vše jinak. Komu se Magda zhroutí přímo v kabinetě?

Franta je už dlouho spokojený s Bárou, se kterou jim to klape. Vezme ji proto na sraz s jeho synem Chrisem. Jak dopadne jejich setkání?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice