Ulice 6.5.2022 - 4265. díl

Květen je měsícem lásky. Pro Magdu je ale spíš měsícem obrovských muk. Nad její svatbou s Mirkem se najednou vznáší velký otazník, o kterém ví jen pár zasvěcených. Ostatní včetně Ireny Landové se na veselku už hodně těší. Magdu nechtěně mučí otázkami, na něž bohužel nezná odpověď. Jediný, kdo pohotově zareaguje, je kupodivu Prokop. Magdu překvapí prohlášením, že se coby svědek ujme jednoho zásadního problému, který se týká právě jejího sňatku s Mirkem... Co k tomu Prokopa vede? Jak to tedy je s Magdinou svatbou? A jak to má Magda nyní s Mirkem a jak s Prokopem?

Luděk a Vanda už nějaký čas tvoří pár. Ačkoliv se Blanka snažila Vandu před Luďkem varovat, Vanda má nasazené růžové brýle a skutečně věří, že ji Luděk miluje. Jenže každá přetvářka jednou skončí. A Vanda tak poprvé na vlastní kůži zjistí, jaký Luděk umí být. Co se stane?

Miloš a Vítek se rozhodli, že společně rozjedou byznys. Pro začátek je potřeba udělat firmě promo, které zaručí neustálý příjem zákazníků. Miloš se do nového podniku vhrne s vervou a velkým nadšením. Svým odhodláním dokonce překvapí i samotného Vítka. Co Miloš připravil? A proč se Vítek nezmůže na slovo?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice