Ulice 9.5.2022 - 4266. díl

Agresor si málokdy přizná, čeho se skutečně dopustil, zejména pokud se jedná o domácí násilí. Stejně se chová i Luděk, který nedokáže skousnout, že s ním Blanka skončila. Všude ze sebe dělá oběť Blančiných výkyvů nálad, očerňuje ji, jak jen může, aniž by připustil svůj podíl viny na rozpadu jejich vztahu. O to větší šok zažije, když mu Marie během vyhrocené hádky vpálí do obličeje, že moc dobře ví, co Blance udělal, a že může být rád, že ho za znásilnění neudala na policii. Jen co to Luďkovi naplno dojde, uvidí rudě a hned si zajde s Blankou vyřídit účty... Co udělá? Proč a který z nich skončí na pohotovosti? A jakou to bude mít dohru v rodině?

Marie a Luděk se dostanou do další vyhrocené hádky. Tentokrát se Marie neudrží a od plic Luďkovi řekne, co má na srdci. Jenže právě to je kámen úrazu, který výrazně zamíchá kartami v rodině. Marie vpálí Luďkovi do obličeje, že moc dobře ví, co Blance udělal. Podle ní může být rád, že ho za znásilnění neudala na policii. Jak na to Luděk zareaguje?

Magda stále doufá, že svatba s Mirkem se uskuteční. Ačkoliv on s ní již několik dnů nekomunikuje, ona nyní dostane naději. Naději v podobě klíčů od bytu, které nechal Mirek v její poštovní schránce. Zatímco Magda to bere jako znamení, že vše může dopadnout dobře a vytváří si různé teorie o tom, proč je tam Mirek nechal, Otík je v tomto směru větší realista.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice