Ulice 15.6.2022 - 4293. díl

Vážná nemoc obvykle převrátí životní priority vzhůru nohama. To, co bylo do té chvíle nejpodstatnější, rázem ztratí na důležitosti. Podobné prozření nyní čeká i Gábinu, která zahájila další fázi své léčby – ozařování a chemoterapie. Její noční můra se začíná naplňovat. Najednou zjišťuje, že už nemůže dál a že musí udělat poměrně razantní změny ve svém životě. Co je pro ni poslední kapkou? K čemu se rozhodne? A jak se to dotkne jejích blízkých?

Gábina prožívá těžké období. Ačkoliv si myslela, že vše zvládne sama, velkou oporou i přes její prvotní odmítaní se jí snaží být Šimon, Herman i rodiče. Gábině je po terapiích hodně zle, což vyděsí hlavně Šimona. Všichni její blízcí se jí snaží podpořit, jenže někdy nastane situace, kdy snaha konkrétního člověka druhé sobě akorát přitíží.

Luděk moc dobře ví, co na Blanku platí. Když vycítí příležitost, že by ji mohl získat zpátky, rozhodne se toho využít. Jak? A co na to Blanka?

Bedřich a Alice spolu již nějaký čas netvoří pár. Zatímco ona dokázala jít dál, on je stále sám. A to právě dělá největší starost Milošovi, který by mu rád někoho dohodil.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice