Ulice 16.6.2022 - 4294. díl

Některá tajemství člověka ničí, zvláště když jde sám proti sobě. To se podepisuje nejen na jeho psychice, ale také na jeho zdraví. Nyní to zjišťuje i Karla. Už pár měsíců balancuje mezi rodinou a Jakubem. Ví, že je to špatně, ale nemůže si pomoct. Do Jakuba je zamilovaná, přitahuje ji, zažívá s ním něco, co dosud nezažila. Jenže tyto hezké chvilky si začínají vybírat svou daň. A aby toho nebylo málo, její tajemství praskne před někým, komu na ní hodně záleží. Před někým, kdo to nenechá jen tak... Jak Karla odnáší vztah s Jakubem? Kdo a jak na to přijde? A jak to začne řešit?

Karle se vztah s Jakubem vymyká z rukou. Další člověk z jejího blízkého okolí se dozví pravdu. Jak Dominika zareaguje? A k čemu se Karla přizná Jakubovi?

Gábina se statečně pere se svou nemocí, ale místo toho, aby odpočívala, stále tvrdě pracuje. Ačkoliv jí je rodina oporou, má toho hodně v práci a stres se na ní začíná čím dál více podepisovat. Jak jí Jirka Herman promluví do duše?

U Aničky se koná oslava Eminých narozenin, na kterou je pozvaný také Bedřich. Ten je nadšený. Od jejich posledního setkání uběhla už dlouho doba. Anča s Bedřichem si pro Emu připraví velké překvapení. Ale nejsou jediní. Jedno překvapení si pro Anču s Bedřichem připravila také Ema. Co má v plánu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice