Ulice 25.8.2022 - 4309. díl

Jak posunout vztah zase o krok dál? Jak to s námi partner vlastně myslí? Vanda je přesvědčená, že Luděk je pro ni prostě terno. Vždyť i hvězdy jí to potvrdily. Má to ale malý háček. Vanda by byla ráda, kdyby se její vztah s Luďkem vyvíjel přeci jen o něco rychleji a trochu jiným směrem. Luděk už dávno bydlí ve svém bytě, ale jí zatím společné bydlení nenavrhl, byť se to přímo nabízí. Vanda však není z těch, které by jen čekaly v koutě. Naopak se opět pokusí jít svému štěstí naproti. A tak se znovu zasnaží, aby Luďkovi došlo, že ona je tím pravým pokladem, který v jeho domácnosti ještě chybí... S jakým výsledkem? Jak jejich vztah vnímá samotný Luděk?

Vztah Gábiny a Hermana jen kvete. Během náročného období jí byl právě on velkou oporou. A nyní si mohou oba vydechnout a užívat si společný čas.

Pro Báru i Františka to byl šok, když u jejich dveří zazvonila Skyler, která se nečekaně vrátila z Amsterdamu. Skyler přiletěla rozhozená a namíchnutá na svého současného partnera Dirka, který jí celou dobu lhal a podváděl. Teprve nedávno sebrala odvahu a přiznala Františkovi, co se vlastně stalo – Dirk bere drogy. František byl v šoku a bojí se o syna, který s Dirkem trávil hodně času.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice