Ulice 26.8.2022 - 4310. díl

Překročit vlastní stín bývá hodně těžké. I když k tomu máme nakročeno, okolnosti nás často přimějí vrátit se zpět do zajetých kolejí. Gábina se v poslední době snaží o velké změny ve svém životě, aby nemusela prožívat to, co na jaře. Najela na zdravý životní styl, pokouší se nestresovat, ubrat trochu plyn v práci, najít si čas na sebe, na relax, na cvičení, na své blízké, zejména Šimona a Jirku Hermana. Stačí ale jeden telefonát z Německa, aby se rázem ocitla tam, kde byla dříve. Opět upřednostní práci na úkor sebe sama a svých plánů. Vzápětí jí to však dojde a rozhodne se s tím něco udělat. Podpořena Veronikou se vzepře tomu, co se od ní očekává... K čemu se Gábina odhodlá? Koho a jak tím překvapí? Kdo všechno kvůli ní změní plány a proč?

Kopačky od Denise byly pro Kristýnu jako rána z čistého nebe. Zatímco ona žila v přesvědčení, že jim to klape, jeho srdce už patřilo jiné. Šok to byl samozřejmě nejen pro Kristýnu, ale i pro členy rodiny. Jenže ne ke všem se tahle zpráva o rozchodu donesla. Jak Marie zareaguje na rozchod Denise a Kristýny?

Podnikání Vítka s Milošem se ještě před prázdninami krásné rozjelo. Nyní dokončili rekonstrukci bytu Ditiny mámy, na řadu tedy přichází papírování, na které mají Miloš a Vítek odlišný pohled. Zatímco jeden chce falšovat účetnictví, jak se to běžně dělá, druhý chce mít vše v pořádku.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice