Ulice 29.8.2022 - 4311. díl

Nést odpovědnost za své činy může být hodně náročné, pokud člověk kvůli tomu skončí dokonce i za mřížemi. Radek Mastný si odpykává už třetím měsícem trest ve vězení. Čím déle je zavřený, tím hůře to snáší. Je to pro něj obrovský pád, prohra, s kterou se stále nedokáže vyrovnat. Na jeho psychice a bohužel i zdraví se ale zřejmě podepisuje mnohem více faktorů. Vypadá tak zbědovaně, že si o něj začíná dělat velké starosti i jeho bývalá manželka Milena Pumrová. Tak velké, že kvůli tomu sama osloví Jirku Hermana a požádá ho, aby zjistil, zda se Mastný nestal terčem šikany ze strany spoluvězňů... Je to jen přehnaná starost, nebo by na jejích obavách mohlo něco být? Co znepokojí dokonce i Gábinu? Proč to Jirka Herman začne skutečně řešit?

Iva si od Vítka půjčí firemní dodávku. Bere si na pomoc Michala jako navigátora, protože z řízení tak velkého auta má pochopitelně respekt. Do celého procesu se přimotá Kaštan, který ji diriguje při parkování.

Irena Landová má za sebou náročné období. Ačkoliv to vypadalo, že její vztah s Radovanem je u konce, naštěstí všechno dobře dopadlo.  Nyní se Landová dozvídá od lékaře velkou novinku, o kterou se hodlá podělit s Magdou. Co jí Landová prozradí? A jak na to zareaguje Magda?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice