Ulice 8.9.2022 - 4319. díl

Přiznat před rodiči vlastní prohry bývá docela náročné, zvláště pokud se tyto prohry týkají vztahů a rodiče jsou navíc poměrně vznětliví, i když by se na druhou stranu pro své dítě rozkrájeli. Také Skyler se obává reakce svých rodičů na to, co právě prožívá s Dirkem, kvůli kterému před pár lety opustila Františka. Proto jim zatím nic neřekla. Tajně doufá, že se vše vyřeší jejím přestěhováním do Prahy. Jenže tak jednoduché to mít nebude. Stačí jediný Dirkův telefonát, aby její táta zase viděl rudě, hned všeho nechal a vypravil se za ní s jediným cílem − pěkně si ji podat. Co všechno při té příležitosti vypluje na povrch? Jak do konfliktu Skyler a jejího táty zasáhne František? A čím právě Františka šokují Skyleřini rodiče?

Lexík slaví narozeniny. Mezi pozvanými je i Kateřina, do které je momentálně až po uši zamilovaný Lumír. A bohužel se mu přímo během Lexíkovy oslavy stane trapas. Co už nepůjde vzít zpět?

Z Evženova návratu má velkou radost především Blanka. Ozývají se ale také jiné hlasy. Evžen na Adrianin popud zvyšuje nájmy všem nájemníkům, což je pro některé velká čára přes rozpočet. Mezi ty, které to hodně zasáhne, patří Anička. Co se stane?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice