Ulice 9.9.2022 - 4320. díl

Sebestřední lidé nedokážou brát věci takové, jaké jsou. Za vším hned vidí útok na vlastní osobu, okamžitě se staví na zadní a vyhlašují válku tomu, kdo jim zkříží plány. Taková je i Vanda. Jakmile není po jejím, chová se jako malé dítě a kope kolem sebe. Proto asi nikoho nepřekvapí ani její reakce na novinku, s níž se Evžen vrátí z Austrálie. Okamžitě ji vezme jako mstu za to, že je s Luďkem. Myslí si, že se jí Evžen snaží zkomplikovat život, i když pravda je někde jinde. Co se Vanda dozví? Proč kvůli tomu začne pěkně vyvádět? A co si o tom myslí Luděk, který se až příliš zajímá o to, co se děje u Blanky?

Mastného propustí z vězení do domácího vězení. Vyzvednout ho má Pumrová, která se Mastného nemůže dočkat. Je to právě Pumrová, které Mastný, i přesto všechno, co si s ním prožila, chyběl nejvíce.

Skyler se obrátil život vzhůru nohama. Zatímco ještě nedávno prožívala šťastný život, vše se změnilo ve chvíli, kdy zjistila, že jí Dirk, kvůli kterému před pár lety opustila Františka, lhal přímo do očí a stále bere drogy. Proto se rozhodla i s Chrisem přestěhovat do Prahy.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice