Ulice 7.10.2022 - 4340. díl

Pro člověka, který žije jen politikou a kandiduje ve volbách, je období samotných voleb obrovským náporem na nervy. Tonda Hložánek se sice snaží o nadhled, jenže se mu to příliš nedaří od chvíle, kdy se jeho největším rivalem stal jeho vlastní syn Jirka. Jakmile na něj přijde řeč, Tonda ihned vypění a nebere si servítky. Bohužel se neovládne ani před volební místností, kde na sebe s Jirkou náhodou narazí. K jeho velké smůle se tak stane před spoustou voličů, pro něž to je tučné sousto zavánějící pořádným skandálem. A tak si ho tajně natočí a video pustí do světa na sociálních sítích... Jaký dopad to bude mít? Jak to Tonda vzápětí schytá nejen doma?

Vítek vidí v poslední době rudě jen při vyslovení Kaštanova jména. Když ho nyní najde ve svém bytě ve chvíli, kdy má nervy na pochodu, neudrží se a vyrazí s ním dveře takovým způsobem, že Iva ani nestihne včas zareagovat. Tenhle letecký den ale bude mít neblahé následky. Co se stane? A jak na špatné zprávy zareaguje Iva?

Poté, co se provalil malér Anežky, Svatky a Žofky s kouřením marihuany, došlo na tvrdé následky. Prokop se rozhod udělit holkám dvojku z chování, což zasáhlo nejen je, ale i jejich rodiče. Bylo jen otázkou času, kdy se celá situace odrazí i na vztahu holek. Co si Žofie neodpustí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice