Ulice 4514. díl -

Předposlední díl osmnácté sezony Ulice se bude točit kolem svatby, která je velkou událostí nejen v životě páru, jenž se rozhodl vstoupit do manželství, ale také v životech jeho blízkých. Přípravy na svatbu Dominiky a Tonyho vrcholí, vše mají na povel Karla s Márou. A právě na nich je vidět, jak moc se jich to dotýká i jakou sehranou dvojkou stále jsou. Sami mají stále v živé paměti vlastní svatbu. Nyní se rozvádějí, i když Karla by dala cokoliv za to, aby se to změnilo. Splní se jí její největší přání? Co s nimi udělá návrat do míst, kde si sami řekli před více než dvěma lety své ano? A jaké dojemné i veselé okamžiky přinese další svatba u Marečkových?

Předposlední díl osmnácté sezony Ulice se bude točit kolem svatby, která je velkou událostí nejen v životě páru, jenž se rozhodl vstoupit do manželství, ale také v životech jeho blízkých. Z Dominiky a Tonyho se brzy stanou manželé. Svatební přípravy vrcholí a nervozita stoupá. Zejména u nevěsty. Naštěstí má Dominika po svém boku Karlu, která jí je velkou oporou.

Prázdniny jsou doslova za rohem a i Šimon se na ně těší. Důvod k radosti má o to větší, že má naději, že v srpnu bude prázdniny trávit s Valerií. Jenže to má malý háček – musí dostat svolení. O co Šimon požádá Gábinu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice