Ulice 23.6.2023 - 4515. díl

Finále stávající sezony Ulice přinese také ohlédnutí za zásadními okamžiky v životě jednoho z nejoblíbenějších párů seriálu. Osud nám občas přichystá hodně těžké zkoušky. Zároveň to ale vyváží krásnými momenty, kdy člověku sešle do cesty lásku a vědomí, že zase bude lépe, že je v jeho silách porazit to, co se mu v první chvíli zdá neporazitelné. Gábina, Jirka Herman i Šimon mají za sebou hodně náročný rok. Přestože to občas vypadalo beznadějně, díky vzájemné opoře vše zvládli. Nyní je čas slavit. Jirka s Gábinou mají první výročí svého vztahu. Hned několikanásobný důvod k oslavě se ale najde také u Šimona... Proč bude jen zářit? A jakým dárkem překvapí Jirka Herman Gábinu?

Finále 18. sezony Ulice přinese také ohlédnutí za zásadními okamžiky v životě jednoho z nejoblíbenějších párů seriálu. Osud nám občas přichystá hodně těžké zkoušky. Zároveň to ale vyváží krásnými momenty, kdy člověku sešle do cesty lásku a vědomí, že zase bude lépe, že je v jeho silách porazit to, co se mu v první chvíli zdá neporazitelné. Gábina, Jirka Herman i Šimon mají za sebou hodně náročný rok. Přestože to občas vypadalo beznadějně, díky vzájemné opoře vše zvládli. Nyní je čas slavit. Jirka s Gábinou mají první výročí svého vztahu. Hned několikanásobný důvod k oslavě se ale najde také u Šimona… Proč bude jen zářit? A jakým dárkem překvapí Jirka Herman Gábinu?

Velkou událostí této sezony je bezesporu svatba Dominiky a Tonyho. Oporou jim jsou Karla s Márou, kteří roli svědků zvládli na jedničku. A jak už to tak bývá, i tahle svatba se neobjede bez trapasu. Co se stane?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice