Ulice 4531. díl -

První školní den může přinést spoustu zmatků, loučení s prázdninami, oslavu nového začátku, ale také překvapivé novinky. U Knoblochových se start dalšího školního roku samozřejmě neobejde bez Miloškova nového průšvihu. Ten však hravě přebije Evina svérázná přesvědčovací metoda, kterou si vymyslí na Miloše, aby z něj vymámila peníze na další preparáty určené pro ženy v přechodu. Ani to ale Miloše nezasáhne tak jako odhalení jedné nové lásky, které si vezme kvůli Františkovi až příliš osobně... Co si Eva vymyslí na Miloše, aby dosáhla svého? A koho a při čem Miloš nechtěně přistihne?

První školní den se blíží, což budou prožívat nejen ti nejmladší. Lexík se do školy moc těší, jen ho mrzí, že u toho nebude babička Vilma, která leží v nemocnici. Ačkoliv operace dopadla dobře, její chování šokuje Vendulu, která přijde za Vilmou na návštěvu. Prokopovi Magda chybí. Uvědomil si, že udělal chybu, když ji nechal být, a tak se to snaží napravit. Bohužel mu zatím jeho plán nevychází tak, jak by si přál. Co vymyslí, aby mohl s Magdou být o samotě?

Bára se po dvou měsících vrátila z Japonska. Přestože její první setkání s Brunem nedopadlo dle představ, myslela si totiž, že má jinou, nakonec si všechna nedorozumění vysvětlili a tvoří oficiálně pár. Ačkoliv svou lásku neskrývají, František o jejich vztahu nemá sebemenší tušení. Jak se o nich dozví.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice