Ulice 4532. díl -

Shledání po delší době obvykle slibuje nejedno překvapení i spoustu nejrůznějších emocí. Přesvědčí se o tom také Mára, který se nečekaně setká s Monikou, jež se po letech vrací z Afriky nazpět do Česka. Márovi, a nejen jemu, spadne brada, jen co ji spatří. Sluší jí to jako nikdy dřív, je v pohodě a samý úsměv, má jiskru i spoustu zážitků. Navíc si návrat do starých známých míst očividně užívá. Není se proto čemu divit, že u Moniky a Máry jen u dnešního setkání rozhodně nezůstane... Jaké bude jejich shledání? Jak to spolu ti dva mají po letech, co se neviděli? A jak na Moniku zareagují ostatní Márovi blízcí, například Věrka? Mára zažije setkání, které opravdu nečekal. Po letech se totiž vrací Monika, která byla jeho velkou láskou.

František se už minulý týden potkal s Bárou v Coolně po jejím návratu z Japonska. To ale ještě netušil, že chodí s Brunem. Když se to dozví, nenechá ho to chladným. Co se stane?

František po rozchodu s Bárou chodil se Skyler. Ani v tomto případě to nedopadlo šťastným koncem. Bára se už přes rozchod s Františkem přenesla. Nyní je šťastná po boku Bruna. To ale netuší František. Jak se dozví o vztahu Báry a Bruna? A jaká bude jeho reakce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice