Ulice 4536. díl -

Občas je těžké odhadnout krizovou situaci, zvláště pokud se k ní každýstaví po svém a pokud v tom nehrají roli jen zkušenosti, ale také třebapotlačované antipatie. Přesně taková situace nastane i ve škole během inspekce. Úředníci v čele s Prokopem, zástupcem ředitelky, zamíří také do tělocvičny, v nížmá mít právě hodinu Eddie. Jenže ten, jak na potvoru, se svými studenty vtělocvičně nebude. Zaměstná ho totiž drobný úraz, k němuž dojde během potyčkyMarka a Matěje Dvořákových. Bohužel pro Eddieho Prokop hned uvidí rudě, anižby znal podrobnosti. Studenti bez dozoru, navíc v tělocvičně, to si podle nějpřímo koleduje o pořádný průšvih... Co se konkrétně stane? Jak vážná celá situacebude? Jaký dopad to bude mít na výsledky inspekce a na vzájemné vztahy meziMagdou, Prokopem a Eddiem?

Marek a Matěj Dvořákovi spolu vycházejí, ale jako u většiny sourozenců mezi nimi občas dojde i k neshodám. To se nyní stane ve škole při hodině tělocviku, když jednoho z nich pozve Svatka na rande.Úředníci a zástupce ředitelky Prokop míří do tělocvičny. V ní má mít právě hodinu Eddie. Jenže ten se svými studenty v tělocvičně nebude. Zaměstná ho totiž drobný úraz jednoho ze studentů.

Kristýna našla slabinu Julie. A to se koučce nebude líbit. Přijde za Kristýnou domů, aby si s ní promluvila. Přátelské setkání to ale nebude.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice