Ulice 4537. díl -

Kterému manželovi by nevadilo, že se kolem jeho ženy neustále motá jiný muž? Vítek se sice snaží svoji žárlivost korigovat, příliš se mu to však nedaří. Na obrátkách to u něj nabere zvláště poté, co se Iva zdrží dlouho do noci na jedné akci s Robertem Duškem. Zatímco Iva si tento večer opravdu užije, protože se po delší době dostane do společnosti, a navíc se seznámí s bezvadnými lidmi, Vítek bude s přibývajícími hodinami natlakovaný jako papiňák před výbuchem. Když ke všemu zjistí, že Iva má s Duškem i malá tajemství, začne jednat... Co Vítek náhodou odhalí? Jak se k tomu postaví? A jak do dění u Klímových zasáhne Miloš?

Prokop má proti Eddiemu výhrady už od jeho nástupu do školy. Má pocit, že ho Magda upřednostňuje, ocitl se na druhé koleji a dozvídá se informace jako poslední. A aby toho nebylo málo, poslední kapkou pro něj bude Eddieho postoj k inspekci ve škole. Proto se rozhodne Magdě pěkně od plic říct, co si myslí, a dospěje k zásadnímu rozhodnutí. Co Magdu překvapí?

Bruno s Bárou chodí jen pár dní, ale podle Tonyho by jí měl nabídnout společné bydlení. Myslí si, že Bára i očekává, že svůj vztah posunou dál. Bruno si tím není jistý, vzhledem k tomu, že ještě nedospěli k důležitému kroku v jejich vztahu. Na co Bruno stále čeká?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice