Ulice 4538. díl -

Sbalit holku, která o nový vztah nestojí, je hodně velká výzva. Jirka Hložánek se jí ale nebojí. Martina se mu líbí, má o ni zájem, a tak se pokusí o nemožné – vyrazit s ní na rande. Takhle okatě jí to samozřejmě nepřizná, ovšem ostatním zainteresovaným to bude hned jasné. Jirka to však dokáže zaonačit tak, že Martina bude se schůzkou souhlasit. A co víc, dokonce se na ni začne i těšit... Jakou lest si na ni Jirka vymyslí? Jak jejich rande dopadne? A co na sebe pak ti dva prozradí?

Kterému manželovi by nevadilo, že se kolem jeho ženy neustále motá jiný muž? Vítek se sice snaží svoji žárlivost korigovat, příliš se mu to však nedaří. Na obrátkách to u něj nabere zvláště poté, co uvidí Ivu společně s otcem Žofky.

Žofka má za sebou velmi náročné období. Rozvod rodičů a přehnané nároky od mámy na ni vytvářely takový nátlak, že úlevu začala nacházet v sebepoškozování. V tomto období jí byla velkou oporou zejména rodina Klímových, protože její rodiče neměli o tom, co prožívá, sebemenší tušení. Jak je na tom Žofka teď?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice