Ulice 4544. díl -

Postavit se zlu chce občas velkou dávku kuráže. Kristýna ale věří, že její boj proti Julii má smysl, že se jí podaří otevřít oči Juliiným dalším obětem a zachránit je. Jenže to je těžší, než si zpočátku myslela. Julie je opravdu hodně silný soupeř. Ovšem odhodlaná Kristýna má nyní eso v rukávu. Podaří se jí najít dalšího spojence, který se Julie rozhodně nezalekne. A když na to přijde, má tento Kristýnin nový spojenec také velmi ostré lokty a pořádně nabroušený jazyk... Kdo si s Julií pohraje jako kočka s myší? A s jakým výsledkem? Co na ni překvapivě zabere a jaké jsou její slabiny? Kristýna najde důležitého spojence v boji proti Julii. Je jím novinář Tomášek, který má pro strach uděláno. Jak si s koučkou poradí?

Lumírovi se nelíbí, co se s Vilmou stalo během jejího pobytu v nemocnici. Přijde mu, že se mění před očima. Rád by ji měl doma. Podaří se Lumírovi dostat Vilmu z nemocničního lůžka do domácího pohodlí?

Monika se po šesti letech vrátila z Afriky do Čech. Po svém příletu zamíří  na místa, kde dříve trávila většinu svého času. Během své návštěvy se také potká se starými známými. A s některými z nich dokonce naváže tam, kde před lety skončila. Jak to nyní mají Monika s Márou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice