Ulice 22.9.2023 - 4545. díl

Co může být těžšího než bezmocně sledovat rozpad vlastní rodiny, za který si člověk ke všemu může sám? Karla dlouho tajně doufala, že se k ní Mára vrátí, že se jim přeci jen podaří slepit rozbitý vztah, i když se rozvádějí. Jenže nyní je vše jinak. Karla zjišťuje, že v Márově životě již figuruje jiná − jeho bývalá partnerka Monika. A bohužel nejen v jeho životě. Karla dnes na vlastní oči uvidí, jak se k Monice chovají ostatní Marečkovi včetně Tonyho, jak ji berou, jaký hezký vztah s ní nyní mají. Ovšem to nejhorší pro Karlu teprve přijde, když si uvědomí, že ve hře začínají být i její a Márovi synové... Co je na Karlu už moc? Jak zvládne pro ni hodně nekomfortní situaci, kdy se ocitne na jednom místě s Monikou i všemi Marečkovými?

Vojta se už cítí jako velký kluk. Proto přijde za Karlou a Márou, aby se jim svěřil se svým plánem. Chce chodit ze školy sám. To by ale znamenalo, že by nebyl pod dozorem. Karla kromě toho bude muset řešit další věc, která ji dost překvapí. Jak to všechno zvládne?

Kristýna se spojila s novinářem Tomáškem, aby jí pomohl dostat Julii. Ta se však nedá. Nyní opět zamíří za Kristýnou domů. Co se stane?

Lumír se rozhodl vzít Vilmu z nemocnice domů. Pečovat se o ní snaží celá rodině. A to včetně Kateřiny. Vilma ale nespolupracuje a vybíjí si na ní své frustrace, nechce jíst, odmítá si od ní nechat pomoct. Nyní to dokonce zajde tak daleko, že i Kateřině povolí nervy.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice