Ulice 4548. díl -

Zapůsobit na holku, která má laťku docela vysoko, co se vztahů týče, a momentálně navíc o žádný nový nestojí, chce hodně velkou vynalézavost i odhodlání. Jirkovi Hložánkovi nic z toho rozhodně nechybí. Pokaždé si najde důvod, proč za Martinou zajít. Obvykle to svede na práci a požádá ji o pomoc s problémem, který může i nemusí být záminkou ke schůzce. Také tentokrát se blýskne poměrně originálním oříškem, který bez ní nerozlouskne. A jak je jeho zvykem, odměna bude stát opět za to... S čím Jirka bez Martiny prostě nehne? Co odhalí Kateřina při pohledu na ty dva? A co by Martina do Jirky neřekla? Jirka Hložánek přijde požádat Martinu o pomoc. Rád by využil její znalosti italštiny, aby mohl odpovědět na velmi zajímavou nabídku, která mu dorazila. Jenže Martina ho zklame, takže to vypadá, že odejde s prázdnou. Čím ho ale nakonec dostane?

Redaktor Tomášek byl vždy zapálený do své práce. S vervou sobě vlastní se totiž pustil do případu, který ho osobně hodně zajímá. A právě to se mu těžce vymstilo.

Péče o nemocného člověka může být vyčerpávající, zejména pokud tím nemocným je Vilma Nyklová, která umí být občas hodně tvrdohlavá. Kateřina se snaží pečovat o Nyklovou, ta ale nespolupracuje a vybíjí si na ní své frustrace. Nechce jíst a odmítá si od ní nechat pomoct s osobní hygienou. Kateřina má kvůli Nyklové slabé chvilky a se svým trápením se svěří Vendule.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice