Ulice 4547. díl -

Spolehlivost je jedním z pilířů vzájemné spolupráce. Důležitá je také pro Jirku Hermana, kterého nyní nemile zaskočí novinář Dalibor Tomášek, jenž bez předchozí omluvy nedorazí na natáčení dalšího dílu jejich společného podcastu. Navíc o sobě nedá vědět ani později, což Jirku docela rozladí. Jenže tentokrát v tom bude Tomášek tak trochu nevinně. S vervou sobě vlastní se totiž pustí po stopě v případu, který ho osobně hodně zajímá. A právě to se mu těžce vymstí. Dostane totiž takovou nakládačku, že bude muset vyhledat lékařskou pomoc... Kdo a proč si s Tomáškem vyřídí své účty? A jak se k tomu postaví zkušený kriminalista Jirka Herman? Redaktor Tomášek byl vždy zapálený do své práce. S vervou sobě vlastní se totiž pustil do případu, který ho osobně hodně zajímá. A právě to se mu těžce vymstilo. Jirka Herman bude mít nečekanou návštěvu – novináře Tomáše. Ten se u něj doma objeví bez ohlášení a ke všemu se mu na tváři vyjímá pořádný monokl. Co se mu stalo? A proč nakonec nedorazil na sraz s Jirkou?

Péče o nemocného člověka může být vyčerpávající, zejména pokud tím nemocným je Vilma Nyklová, která umí být občas hodně tvrdohlavá. Kateřina se snaží pečovat o Nyklovou, ta ale nespolupracuje a vybíjí si na ní své frustrace. Nechce jíst a odmítá si od ní nechat pomoct s osobní hygienou. Kateřina má kvůli Nyklové slabé chvilky a se svým trápením se svěří Vendule.

Naděje umírá poslední – podle tohoto pořekadla se řídí Michal, který se chytí příležitosti a nechá se od Žofky pozvat do Coolny. Také zahájí flirtovací fázi, která ale nevyjde úplně tak, jak si představoval. Čím ho Žofka zaskočí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice