Ulice 29.9.2023 - 4550. díl

Když se člověk dlouhodobě necítí dobře, jeho okolí to časem začne řešit. Pokud si takto stěžuje Miloš Knobloch, je to tuplem podezřelé. Dokonce i Evu jeho chování zarazí, a to už je co říct. Je to právě ona, kdo Miloše vždy rázně usměrní a doporučí mu, aby se tolik neprožíval. Teď má pro něj ale jinou radu – pošle ho k doktorovi. Milošovi se sice moc nechce, nakonec však na její slova dá. A to, co se v ordinaci dozví, pro něj bude takovou podpásovkou, že to jen tak nerozdýchá... Co je s Milošem? Proč z toho bude téměř na zhroucení? A proč to bude tajit hlavně před svou ženou?

Zatímco Eva se snaží ze svého nového byznysu vytěžit maximum a nabízí produkty všem svým známým, Miloš řeší závažný zdravotní problém. Jeho proměny nálad mu totiž nedají spát a na radu Vítka se rozhodne vše řešit s lékařem. Co se díky tomu Miloš dozví? Eva se pustila do podnikání, ve kterém vidí svou budoucnost, a věří, že jí to vynese pořádný balík. Jenže do toho nechtěně zapojí také Miloše, který nestačí zírat, co vše Eva udělala. Co ho překvapí? A čím si ho získá?

Evžen si myslel, že ohledně své minulosti má vše uzavřené. Jenže opak je pravdou. Do života se mu po letech odloučení vrací jeho exmanželka Hana, která ho potřebuje najít. Hana je odhodlaná se s Evženem potkat, neváhá za ním jít i k němu domů. Narazí na něj ale až v hospodě. Jak Evžen zareaguje na její přítomnost?

Vítek si dělá starosti o Ivu, okolo které se neustále motá Dušek. Už si neví rady, takže se rozhodne vyhledat pomoc u Evžena s Vlastou, se kterými se sejde v hospodě. Co se od nich dozví? A měl by se o Ivu opravdu bát?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice