Ulice 4551. díl -

Jsou rány, které se asi nikdy nezacelí, zvláště pokud přijdou od těch nejbližších, od těch, které jsme kdysi milovali. Evžen nedokáže ani po letech přijít na jméno exmanželce Haně kvůli podrazu, který na něj kdysi udělala. Myslel si, že ji už v životě neuvidí, vyškrtl ji ze svého života, vymazal z paměti. Proto nyní bude mít pocit, že vidí ducha za bílého dne, když ji najednou po letech spatří v místech, kde by to rozhodně nečekal, v místech, kde našel nový domov... Proč se jeho exmanželka tak nečekaně objevila? Co mu chce tak najednou po letech, kdy spolu vůbec nebyli v kontaktu?

Evžen nedokáže ani po letech přijít na jméno exmanželce Haně kvůli podrazu, který na něj kdysi udělala. Myslel si, že ji už v životě neuvidí, vyškrtl ji ze svého života, vymazal z paměti. Proto nyní bude mít pocit, že vidí ducha za bílého dne, když ji najednou po letech spatří v místech, kde by to rozhodně nečekal, v místech, kde našel nový domov. Proč se jeho exmanželka tak nečekaně objevila? Evžen je už nějaký čas spokojený ve vztahu s Blankou. Jenže nyní se mu do života po letech nečekaně vrátí exmanželka Hana. Jaké bude jejich setkání?

Miloš se v poslední době necítí dobře, a tak mu Eva doporučila, aby zašel k lékaři. Když to Miloš udělá, začne z toho být ještě víc rozhozený. Skončí v kavárně, odkud zavolá Vítkovi. Co se Miloš dozvěděl? A jak mu Vítek pomůže?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice