Ulice 4553. díl -

Vyrazit si občas z kopýtka, vyčistit hlavu a pobavit se s přáteli potřebuje každý. Neodolá tomu ani Iva, která na sobě už začíná pociťovat dvě zaměstnání. Večer je obvykle tak vyšťavená, že má sílu jen na zalehnutí do postele. Teď jí ale posezení s Jitkou a Robertem Duškem natolik sedne, že se rozhodne ve slibně načatém večeru pokračovat až do pozdních nočních hodin. A když už bude všude po zavíračce, padne od Roberta návrh, který Ivu okamžitě nadchne... Co jí Robert navrhne? A jak tenhle spontánní mejdan dopadne? Proč bude mít Iva najednou obrovské výčitky svědomí? Dušek nemá dobrý pocit z toho, jak to dopadlo mezi ním a Milošem. Bere vinu na sebe, že bylo Milošovi špatně. Svěří se s tím Ivě. A nakonec u ní v ordinaci zůstane déle, než plánoval. Proč? A co by se Vítkovi nejspíše nelíbilo?

Evžen udělal už dávno tlustou čáru za vším, co se týká jeho exmanželky. Začal znovu, věřil, že Hanu, která mu hodně ublížila, již nikdy neuvidí. Teď se mu právě ona ale vrátila do života. A jen tak z něj zmizet nehodlá. Má svůj důvod, proč je tak urputná. Zkouší kdeco, jen aby si mohla s Evženem promluvit. Neváhá dokonce ani oslovit jeho současnou partnerku Blanku. Jakmile se Blanka dozvěděla o Evženově exmanželce Haně, nedokáže na ni přestat myslet. Proto využije příležitosti se o ní dozvědět víc. Začne zpovídat Marii, která se s ní setkala na chodbě.

Ačkoliv Prokop byl zpočátku proti tomu, aby Magda dala místo Soně, všechno je nakonec jinak. Netrvalo dlouho a tihle dva vytvořili nový tandem. A to Magdu docela zaskočilo. Nečekala, že si Soňa a Prokop budou tak rozumět. Teď ke všemu přijdou se zajímavým nápadem. Jakým? A bude Magda proti?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice