Ulice 4552. díl -

Pro každého akčního člověka je upoutání na lůžko doslova utrpením. Často ale trpí mnohem víc ti, kteří o takového maroda pečují. O tom by mohli vyprávět už celé romány i Nyklovi spolu s Kateřinou. Vilma Nyklová má prostě své mouchy. Občas se chová jako malé dítě, trucuje a taky vymýšlí neplechy. Tentokrát se jí zachce jedné velmi speciální medicíny, po které se jí zaručeně zvedne nálada. Narazí však na jeden menší problém. Kdo jí splní toto specifické přání, jež musí zůstat zejména před Lumírem, Kateřinou a Vendulou dobře utajeno? A když se konečně poštěstí – co s ní tato medicína v množství větším, než je malé, udělá? Vilma podstupuje rehabilitace, které jsou jí nepříjemné. Co pro ni bude přes čáru?

Evžen nedokáže ani po letech přijít na jméno exmanželce Haně kvůli podrazu, který na něj kdysi udělala. Ani v tom nejhorším snu si nedokázal představit, že by na ni někdy ve svém životě ještě narazil. Jenže Hana je zpět. Co chce?

Přestože si Michal myslel, že u Žofky nemá šanci, nyní to vypadá na pravý opak. Právě ona ho nechá pozdravovat, což je podle Báry jasné znamení, že nic není ztraceno. Jenže Michal se bojí zklamání a neví, jak Žofku sbalit. Co mu Bára poradí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice