Ulice 4558. díl -

Jsou věci, se kterými se muži špatně vyrovnávají. Mezi ně patří také selhání v posteli. Pokud se jedná o chlapy Milošova ražení, je to pro ně přímo tragédie. Miloš si na svém mužství odjakživa zakládal, proto ho pořádně rozhodí, když sex s Evou nedopadne podle jejich představ a Eva ho navíc začne chlácholit, že to nevadí, že se to může stát každému. Miloš to před ní svede na stres, ale pro něj samotného to je jasný důkaz, že to s ním jde rychle z kopce kvůli jeho andropauze. A rozhodne se to urychleně řešit... Jak? V čem vidí svoji záchranu?

Eva se snaží rozjet svůj byznys. Jenže se jí příliš nedaří, proto se rozhodne produkty prodat i v bistru. Zatímco Eva se naplno věnuje nové práci, Miloš si láme hlavu se svou diagnózou. Miloš se od lékaře dozvěděl, že je nejspíš v přechodu. Před Evou se to snaží utajit, ale svěří se s tím Františkovi. Také mu poví, čím ho lékař naštval. Jakou nevyžádanou radu od něj dostal? A co stále odkládá?

Do Evženova života se zcela nečekaně po letech vrátila exmanželka Hana. Té se dokonce konečně podaří s Evženem setkat, aby mohli vyřešit prodej penzionu, který společně provozovali. Evžen po rozchodu s Hanou tak přišel nejen o ženu, ale i o střechu nad hlavou.Blanka nakonec souhlasí a zajde s Hanou do kavárny. Ta se snaží skrze Blanku dostat k Evženovi, ale zatím se jí to nedaří. Pokusí se Blance proto přiznat, co ji opravdu trápí. Jak na to Blanka zareaguje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice