Ulice 13.10.2023 - 4560. díl

Platonická zamilovanost studenta do jeho pedagožky není na školách nic neobvyklého. Nikdy by to ale nemělo překročit určité meze dané vztahem student – pedagog. Jenže v případě Magdy a Matěje Dvořáka je právě tohle už docela na hraně. Matěj je do Magdy očividně zakoukaný a snaží se jí to dávat nenápadně najevo. Bohužel pro něj to vědí nejen jeho dvojče Marek či samotná Magda, ale také Magdini blízcí kolegové. Magda se k tomu postaví čelem, jenže city zaslepený Matěj to má prostě jinak, z čehož kouká docela nepříjemný skandál... Kdo všechno a proč řeší Magdu a Matěje? Na jak tenkém ledě se nyní Magda kvůli Matějovi ocitne? Do jaké ožehavé situace se dostane? Soňa nasadila Prokopovi brouka do hlavy, takže už i on si myslí, že je mezi Eddiem a Magdou něco víc než jen přátelství. Když se mu naskytne příležitost, rýpne si do Magdy, aby z ní zkusil dostat potřebné informace. Podaří se mu to?

Mára už nějakou dobu randí s Monikou, která za dobu, co se neviděli, ušla velký kus cesty. A je to právě Monika, díky komu si Mára uvědomil, jak stagnuje profesně. Nyní přijde ale nabídka, která zní velmi lákavě. Co mu Věrka nabídne?Na maminky je vždy spoleh – nikdy nenechají své děti ve štychu. O tom se nyní přesvědčí i Mára, který se snaží dát dohromady svůj životopis. Jak mu Věrka vytrhne trn z paty?

Eva se stále snaží rozjet svůj upadající byznys. Ačkoliv se hodně snaží, nedaří se jí tolik, jak by si představovala, a bojí se, že vše přijde vniveč. Jak jí Miloš podpoří? A co si Eva uvědomí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice