Ulice 4573. díl -

Výběr střední školy obvykle prožívají mnohem víc rodiče než jejich potomci. Také Klímovi začínají tlačit na Michala, aby se začal zajímat o nabídku středních škol a rozmyslel se, na které z nich by chtěl studovat dál. Jenže Michal má momentálně úplně jiné starosti – Žofku. Aby měl doma klid, oznámí rodičům, že si střední školu už vybral, dokonce prozradí i jakou. To vyvolá paniku nejen u Klímových, ale také u Žofky, která se neudrží a Michala si kvůli tomu pěkně podá... S jakým výsledkem? Čeho bude Michal už záhy litovat? A co právě tenhle jeho střet se Žofkou odstartuje nejen u Michala doma? Michal všechny překvapí rozhodnutím, které by mohlo zásadně ovlivnit jeho budoucnost. A líbit se nebude ani Žofce, podle které jedná unáhleně a prý kvůli tomu, že ho odmítla. Co se Michal rozhodl udělat? A co si Žofka uvědomí? Michal je stále špatný z toho, jak to mezi ním a Žofkou dopadlo. Situace je napjatá. Žofce došlo, že jí na Michalovi záleží. Proto udělá první krok k usmíření. Co mu navrhne? A jak na to Michal zareaguje?

Gábina i Šimon mají za sebou velmi nepříjemný konflikt. Situace je napjatá. Herman se v jednu chvíli pokusí Šimona povzbudit. Při té příležitosti se dozví o situaci s Valerií. Jak zareaguje?

Irena přemlouvala Magdu, aby přijala jako zástupkyni Soňu, protože z ní byla nadšená. Teď se dostane do situace, kdy se bude muset přiklonit na stranu jedné z nich. Koho si Irena vybere? A jaký názor má na situaci, která kvůli Soně nastala ve škole?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice