Ulice 4574. díl -

Jakmile začnou do vztahů svých dospělých dětí zasahovat rodiče, kouká z toho nějaký malér. Nedej bože, aby byli rodiče podobného ražení jako Věrka. Pak je už doslova vymalováno. Jenže Věrce to prostě nedá. Když náhodou potká Jitku, hned s ní začne probírat jejich mladé – Máru a Moniku, kteří jsou po letech zase spolu. Má to však malý háček. Jitka bude více než překvapená, jak Věrka vztah Máry a Moniky interpretuje. A protože chce mít ve věcech jasno, hned se na to Moniky zeptá... Co se dozví? Jak to spolu Monika a Mára doopravdy mají? Jitka se potká s Věrkou. Ta si nenechá ujít příležitost a svěří se jí s tím, co se děje mezi Monikou a Márou. Jenže je to opravdu pravda? A co to vše způsobí? Mára začíná mít pochybnosti ohledně vztahu s Monikou. Dříve mu vyhovovalo, že se vídali skoro denně, ale teď ho prý právě ona zanedbává. Z jakého důvodu? A co Márovi nejvíc vadí? Přestože Mára udělal za manželstvím s Karlou tlustou čáru, stále mu není lhostejná. Ke všemu má nyní brouka v hlavě. Věrka totiž bude hlídat Vojtu s Kustíkem, což by nebylo nic neobvyklého, ale Mára začne přemýšlet nad tím, jaké by mohla Karla mít plány, když nebude s dětmi.

Martina se nevzdává a stále jezdí na kole, i když se toho ze začátku obávala. Je to zároveň možnost, jak se dostat blíže k Jirkovi.

Gábina i Šimon mají za sebou velmi nepříjemný konflikt. Situace je napjatá. Herman se v jednu chvíli pokusí Šimona povzbudit. Při té příležitosti se dozví o situaci s Valerií. Jak zareaguje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice