Ulice 3.11.2023 - 4575. díl

Společný koníček může nenásilně svést dohromady dva lidi, kteří kolem sebe už pěkně dlouho krouží. V případě Jirky a Martiny to tak jednoduché ale není. Ani jeden z nich nechce zažít další zklamání a zlomené srdce, což je velkou překážkou už na samotném začátku nového vztahu. Naštěstí mají přátele, kteří je nenápadně navedou tím správným směrem. Otázkou je, co jejich intervence způsobí, pokud v tom začnou šlapat jako sloni v porcelánu, což je poslední dobou Máriova specialita... Jak Mário promluví do duše Jirkovi? S jakým efektem? Martina a Jirka kolem sebe už nějaký čas krouží. Ani jeden ale nechce mít zlomené srdce a ublížit tomu druhému. To, že mezi sebou mají sympatie, neuniklo ani jejich přátelům. Jenže nyní se zdá, že Jirka už nemá o Martinu zájem. Co bude Vendule připadat alarmující?

Soňa pátrá ve škole po ztracených stopkách, kterými měřila výkony žáků. Což přineslo řadu problémů. Teď chce Soňa zjistit, co se se stopkami stalo. Jak to dopadne?

Vztah Žofky a Michala by se v poslední době dal přirovnat k jízdě na horské dráze. Jenže nyní se zdá, že je vše na dobré cestě. Ačkoliv si Michal Žofku rozhněval, omluvil se jí. Právě ona za ním později přijde domů, aby se usmířili. Jaké bude jejich setkání?

Jakmile začnou do vztahů svých dospělých dětí zasahovat rodiče, kouká z toho nějaký malér. Jenže Věrce to prostě nedá. Když náhodou potká Jitku, hned s ní začne probírat Máru a Moniku, kteří jsou po letech zase spolu.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice