Ulice 4579. díl -

KPlány jsou jedna věc, realita ale může být úplně jiná. Karla a Mára dnes mají rozvodové stání, na něž se od rána chystají. Přestože se zpočátku zdá, že vše proběhne hladce a klidně, den najednou nabere na obrátkách ve chvíli, kdy Dominika začne nečekaně rodit v Coolně a nastávající tatínek Tony vzápětí panikařit, protože na tak rychlý průběh není připraven... Co udělá se vztahem Karly a Máry právě tato událost? Jak to bude s jejich rozvodem? A co překvapí Moniku? Karla a Mára mají před sebou rozvodové stání. Přestože se zpočátku zdá, že vše proběhne hladce a klidně, den najednou nabere na obrátkách ve chvíli, kdy Dominika začne nečekaně rodit v Coolně. Dominika vyrazí do Coolny za Tonym, kde ji čeká pořádné překvapení. Když se Tony ujistí, že je v pořádku, řekne Dominice jobovku, která ji zaskočí. Co se v Coolně změnilo? A jakou roli v tom sehrál Bruno?

Vanda stále miluje Luďka, takže ho musí přesvědčit, že je to vzájemné. Přestože jí i máma radí, aby se před ním tak neponižovala a nedolézala za ním, je to zbytečné. Vanda si nedá říct. Naopak své úsilí ještě zintenzivní. Za Luďkem se vypraví dokonce i k němu domů.

František se vrátil z Amsterodamu a hned v bistru narazil na Báru s Brunem, kteří se líbali. Pro Františka to byl těžký pohled, protože to on ukončil vztah s Bárou a podvedl ji se Skyler. A zřejmě city k Báře ještě neochladly. S čím se svěří Aničce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice