Ulice 10.11.2023 - 4580. díl

Narozeninové oslavy si chtějí všichni užít, jenže občas se stane, že samotní oslavenci o nich mají trochu jiné představy než ostatní. To platí i pro Gábinu, jež by své narozeniny nejraději úplně zasklila. Její blízcí jí to však nedovolí, a tak se Gábina bude celý den tvářit, že je vše v nejlepším pořádku. Až když osamí s Hynkovou Dášou, už to nevydrží a téměř se sesype... Proč? S čím se Dáše svěří? A co se na oplátku dozví od ní? Narozeninové oslavy si chtějí všichni užít, jenže občas se stane, že samotní oslavenci o nich mají trochu jiné představy než ostatní. To platí i pro Gábinu, jež by své narozeniny nejraději úplně zasklila. Její blízcí jí to však vidí jinak. Gábina bude slavit třiatřicáté narozeniny a neplánuje žádnou velkou oslavu. Veronika s Jitkou ji však vyvedou z omylu. Ony si totiž pro ni připravily k narozeninám překvapení. Vše jí prozradí před Pumrovou, čehož nejspíš budou později litovat. Jak se toho Pumrová chytí? A s čím holky nepočítaly?

Karla s Márou měli být oficiálně rozvedeni. Ačkoliv to vypadalo, že vše proběhne hladce, celá situace nabrala na obrátkách v momentě, kdy Dominika začala rodit v Coolně. Proč si budou Karla s Márou dělat o Dominiku starosti? Dominika jela rovnou z Coolny do porodnice, z čehož je Tony nervózní. A neví co se sebou. Když tam s ním Karla s Márou budou, pokusí se ho uklidnit, ale dopadne to akorát tak, že se jim Tony ztratí. A také budou Karla s Márou řešit právníka. Co kvůli porodu nestíhají? Podívejte se také na to, jak začala Dominika rodit v Coolně.

Exkluzivní ukázka z nových dílů Ulice. Nevraživost mezi Luďkem a Evženem panuje v Ulici od začátku. Nemůžou se vystát. I když to v poslední době vypadalo, že přece jenom našli společnou řeč, dojde to až do bodu, kdy se začnou rvát. Proč? A kdo dopadne hůř?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice