Ulice 4583. díl -

Příležitosti se musí jít občas naproti, mají jasno Vítek i Michal Klímovi, každý z nich ovšem z jiného důvodu. Zatímco Vítek si chce nenápadně oťuknout Bářina Bruna, Michal má úplně jiné plány. Týkají se Žofky a filmu, který by s ní rád viděl. A protože tento snímek již v kinech neběží, je to pro Michala ideální příležitost, jak se před Žofkou blýsknout. Přichystá pro ni speciální promítání u sebe doma. Má to jen jeden malý háček – bylo by fajn, kdyby měl byt jen sám pro sebe, nikdo je nerušil a ani se zbytečně nevyptával... Jak to Michal zařídí? A jakou roli v tom sehraje jeho spiklenkyně Bára? Michal by chtěl být s Žofkou o samotě. Vymyslí i plán, jak to uskutečnit. Důležité je, aby je nikdo nerušil, což se těžko udělá, když je většinou jejich byt plný... Ačkoliv Žofka a Michal spolu oficiálně chodí, jejich vztah není přesně takový, jak si on představoval. Ona totiž nechce, aby je spolu někdo viděl. To ale není to, co Michala trápí. S čím si neví rady? A co mu Bára poradí?

Mára by si rád udělal maturitu, která ale něco stojí. Karla mu proto nabídne půjčku. To se Márovi nezdá. Do toho se Monika chystá opět odjet pryč. A to rovnou na pár měsíců... Monika a Mára spolu už nějaký čas opět randí. On znovu začne věřit tomu, že je to mezi nimi na dobré cestě. Jenže nyní se dozví něco, co jím hodně otřese. Monika se totiž opět chystá do Afriky.

Martina a Jirka kolem sebe už několik týdnů krouží. Ona kvůli němu dokonce začala jezdit na kole. Jenže Martina má pocit, že je s Jirkou vše ztraceno. Proč si to myslí? A jak na to zareaguje Vendula?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice