Ulice 4584. díl -

Věci se dají vykládat různě. Přijde na to, z jakého úhlu pohledu se berou. Více než kdy jindy to platí pro Vandu, která je stále skálopevně přesvědčená, že se k sobě s Luďkem vrátí. Jeho žádost o rozvod a nechuť s ní komunikovat bere jako drobnou manželskou krizi, jež se určitě vyřeší. Blanka a Evžen se tak mohou jen dohadovat, zda je Vanda natolik naivní nebo zamilovaná, že si odmítá připustit pravdu. Ta je navíc šokuje i sondováním, jak to má nyní Luděk s ženami... Co přiměje Blanku a později i Evžena, aby Luďkovi otevřeně řekli, co si o tom všem myslí? A v čem si jsou Luděk a Evžen až překvapivě podobní, byť by to ani jeden z nich nepřiznal? Pro Vandu se Blanka s Evženem stali důležitými rádci, co se týče vztahu s Luďkem. Nyní za nimi znovu přijde. Chce získat informace, které potřebuje k získání Luďka. A také se jim svěří s tím, jak to teď ve svém životě má.

Michalův plán vyjde. Pozve Žofku k sobě domů, kde zůstanou o samotě. Jak to dopadne? Michal stále řeší, jak zapůsobit na Žofku. Navrhne proto společné kino, protože mu Bára zajistila půjčení projektoru od Bruna. Ačkoliv jim to napoprvé nevyjde, Michal se nevzdává a navrhne něco jiného, jen aby mohl se Žofkou strávit co nejvíce času. Jak právě ona zareaguje?

Přestože se Valerie a Šimon rozešli, stále jim na sobě záleží. Jenže ona obdivuje Barta. A na něj on hodně žárlí. Nyní se ke všemu Šimon dozví, že Bart plánuje vylézt na komín. Co ho proto napadne? A co zavání pořádným malérem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice