Ulice 4593. díl -

Vyznat se v sobě, v tom druhém i v celkové situaci dá občas zabrat, zvláště když člověk zjistí, že věci jsou možná trochu jinak, než si myslel. Mára má už několik dní plnou hlavu Karly, ale pořád si s tím neví randy. Najednou zase netuší, na čem je. Přitom indicie byly ještě nedávno docela jasné. A tak si Mára po dlouhé době dohodne setkání s terapeutem Reindlem, aby to s ním probral. Ten mu dá zdánlivě snadný úkol, jenže jeho splnění není pro Máru ani trochu jednoduché... Co hodně ovlivní vztah Karly a Máry? A čím terapeut nasadí Márovi pořádného brouka do hlavy? Po polibku s Karlou najednou Mára neví, jak dál. Dokonce se v kavárně sejde s psychologem, se kterým bude situaci probírat. A řeč přijde i na rozvod. Chce ho Mára vůbec?

Dámská jízda s Vendulou a Ájou se Martině moc nevyplatí. Druhý den musí čelit následkům party, kterou holky trochu přepískly. A do toho všeho za ní přijde Jirka, který ji najde ve špatném stavu. Jak se s tím Martina popasuje? A co ji čeká za trapas? Martina a Jirka kolem sebe už poměrně dlouho krouží. Ani jeden se ale nemá k prvnímu kroku. Pak nezbývá nic jiného, než aby se do toho vložili přátelé dotyčných a k prvnímu kroku je doslova dokopali. V případě Martiny a Jirky bude bohatě stačit jedna velká dámská jízda.

Gábina si toho v poslední době na sebe nakládá až příliš. Proto není divu, že o ni Herman začne mít starost. Gábina se ke všemu nabídla, že pomůže Dáše s Tomem, kterého nemá kdo pohlídat. Naštěstí Herman s přijde s nápadem, jak by se celá situace mohla vyřešit. Co Gábině navrhne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice