Ulice 4594. díl -

Dokážeme podpořit své blízké v jakékoliv situaci? Gábinin táta má spoustu chyb, jedno se mu ale musí nechat – jako dědeček je nepřekonatelný. Jeho vnuk Šimon to ví už dávno, dnes to zjistí i Šimonův nevlastní brácha Tomáš. Mastný se díky klukům vrátí nazpět do svých dětských let, takže přesně trefí, co s nimi podniknout, aby je to bavilo a aby si společné odpoledne všichni tři užili. Tom bude díky tomu zářit štěstím, ovšem jeho táta Hynek už tak nadšený nebude. Proč? Jaký vztah nyní mají Hynek a Mastný? A jací kostlivci kvůli tomu vypadnou ze skříní Gábině a Hynkovi? Gábina se nabídla Dáše, že jí pohlídá malého Toma. Jenže ona sama toho má až nad hlavu. Proto se rozhodne o pomoc požádat tátu Mastného, který je skvělým dědečkem pro Šimona. A jak se ukáže, i jako náhradní dědeček zaboduje. Co udělá?

Mára se začíná bát o Karlu. Nechce, aby se opakovala stejná věc jako s Jakubem, ale zároveň netuší, jak to s ní řešit, aby nepůsobil jako žárlivec. S čím se svěří Tonymu? A není to tak, že Mára ve skutečnosti na Karlu žárlí?

Martina i Jirka si konečně řekli, jak to mezi sebou mají. K zásadnímu kroku v jejich vztahu pomohla dámská jízda. Díky ní se Martina odhodlala Jirkovi napsat. Jenže právě ona během jejich setkání řeší spíše následky bujaré noci. Jak na tom je? Jirka odjel pracovně pryč a Martina je z toho nešťastná. Právě on jí totiž chybí. Jakou radu dostane od Vilmy?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice