Ulice 4598. díl -

Naděje umírá poslední. Občas je ale třeba, aby člověk reálně zhodnotil své šance. Jenže právě tohle Vanda moc neumí. Hvězdy jí stále předpovídají, že se to mezi ní a Luďkem změní, a tak Vanda podniká i nadále nejrůznější kousky, aby ji vzal Luděk konečně na milost. Teď se to u ní ale natolik nastřádá, že i ji srazí do kolen marnost jejího snažení. A nejen to. Na Luďka je stále jako mílius. Nyní mu však předvede, že i ona má svou hrdost a že umí vystrčit drápky... Co je na Vandu už moc? Co a proč hodí Luďkovi na hlavu? A s jakými následky?

Blanka v poslední době nepoznává Evžena. Doma panuje napjatá atmosféra a má o něj čím dál větší strach. Pomoc a odpovědi na své otázky se pokusí najít u někoho, kdo Evžena zná velmi dobře. Jaké bude setkání Blanky a Hany? Evžen se potýká s chutí na alkohol, ale snaží se mu odolat. A protože rvačka mezi ním a Luďkem je už dávno zapomenutá, vydá se k němu domů.

Magda musí čelit velmi nepříjemné situaci. Soňa totiž rozpoutala na škole kauzu. Stalo se tak v době, kdy to tam měla místo ní na povel. Soňa se rozhodla potrestat dva studenty kvůli žertíku s fotkou, na níž je Magda a Matěj a jež se dá vykládat různě. Jenže Magdě se chování Soni nelíbí a nesouhlasí s jejím rozhodnutím. Jenže je to právě Soňa, kvůli které má nyní Magda výčitky. Proč? Otík už má nějakou dobu spadeno na Soňu. Kdo je ale naopak s ní jedna ruka je Prokop, který ačkoliv byl proti jejímu přijetí, stali se z nich dobří přátelé. A to je právě to, co vrtá Magdě hlavou. Má totiž obavy, že Prokop říká Soně i věci soukromého charakteru, které jsou právě s Magdou úzce spojeny. Jak na to zareaguje Otík?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice